Van 27 november tot en met 22 december 2013 speelde Het Nieuwe Theater de musical RENT, onder mijn regie, op locatie op de campus van TU Eindhoven. 17 van de 20 voorstellingen waren uitverkocht, en we kregen prachtige reacties van bezoekers via Twitter en Facebook:

“Aan alles merk je het enthousiasme en liefde waarmee aan deze productie is gewerkt. Deze uitvoering van Rent is voor de echte Rentheads, maar ook voor andere liefhebbers van muziektheater een kans die niet gemist mag worden.”
MusicalJournaal

Dank aan @MusicalRentEhv voor prachtige uitvoering ‘Rent’ op #TUe. #geraakt
Giel Pastoor via Twitter (directeur Parktheater Eindhoven)

No regrets or life is yours to miss.. Tranen met tuiten gehuild bij @MusicalRentEhv #rentehv
Jet Dingemans via Twitter

Back in London. Back to work. Had a cracking time at @idfa and even saw a brilliant version of Rent #rentehv
Terri Hems Anderson via Twitter

Ik heb al veel Rent shows gezien, maar dit was een hele bijzondere… Door zo dicht op jullie te zitten en alles zo te voelen vond ik echt bijzonder. Ik was dan ook echt enorm geraakt en kon op weg naar huis dit gevoel niet kwijt raken. Vandaar dat ik dit nu schrijf. Jullie moeten weten dat jullie iets heel moois hebben neergezet!!!
Kim Martens via Facebook

Lieve cast and creatives van Rent. Ik heb vanmiddag met een vriendin de voorstelling bezocht. Beiden konden we onze tranen niet bedwingen. Bedankt voor deze geweldige ervaring! “Forget regret or life is yours to miss”#ndbt
Eline Dekkers via Facebook

In één woord: WOW! Wat staat er toch een portie talent met zoveel prachtige stemmen (waardoor ik op vele momenten echt ontroerd was)! (Voice) casting was echt te gek; het leek vaak alsof ik de Original Broadway Cast Recording hoorde. Jullie enthousiasme in het spel is duidelijk zichtbaar en daardoor komen jullie krachtig over. Dat krachtige spel geldt ook voor de band, want de uitvoering van de muziek klonk erg goed!
Stanley Bouwer via Facebook

 

Home » Rent » Rent » Rent
Average rating  1 2 3 4 5You must login to vote
Foto 4
Foto 3
Foto 2
Foto 1
Foto 17
Foto 16
Foto 15
Foto 14