voorstellingen

INTERNATIONAL THEATRE COLLECTIVE EINDHOVEN

Sinds 2018 ben ik artistiek leider en regisseur bij International Theatre Collective eindhoven. In maart 2024 is de première van onze nieuwe voorstelling Festen. Zie ook: www.itceindhoven.com

(MUZIEK)THEATER

THEATERGROEP

International

Theatre

Collective

Eindhoven


VOORSTELLING

The New Continent


MIJN AANDEEL

Regie & script 


THEATERGROEP

Brassband Nuenen


VOORSTELLING

Margot, Vincents ware liefde


MIJN AANDEEL

Regie en script TEATRO DEL CANTO


Als sinds 2001 jaarlijks in de Morvan (Frankrijk) bij l'Huy de Preau

(https://www.preau.nl )Samen met Joep de Bont maak ik elke zomer in een week een korte muziektheatervoorstelling met cursisten.

THEATERGROEP

Boxtheater


VOORSTELLING

Om Het Af Te Leren/

Harold Pinter


MIJN AANDEEL

Regie en vormgevingTHEATERGROEP

Arno Huibers Theaterproducties


VOORSTELLING

Hommage aan de Clown


MIJN AANDEEL

Regie, vormgeving en script i.s.m Arno HuibersTHEATERGROEP

Teatro Del Canto


VOORSTELLING

compilatie van 

5 eerdere jaren


MIJN AANDEEL

Regie en script i.s.m Joep de Bontreviews Teatro Del Canto

CREATIEVE AANRADER

"Speels, samen, gevarieerd en zo uitdagend of relaxed als je het zelf wil maken. Zo zou ik Teatro del Canto typeren. Een thema als aanzet, je eigen muzikale keuzelied als anker, improvisaties in klank en spel, en vooral veel samen, samen, samen! Joep en Geert zijn beiden een kei in hun vak. Ze vullen elkaar naadloos aan en dat maakt het heerlijk vertoeven in hun gezelschap. Ze loodsen je met lied en spel doorheen de week en vinden voor ieder een perfect passend plaatsje in het muzikale geheel. Jezelf zijn en toch speels uitgedaagd worden, daar komt Teatro del Canto op neer. En wat een vreugde en trots om aan het einde van een intense en toch ontspannende vakantieweek een afgewerkt geheel aan je medevakantiegangers te kunnen presenteren! Een creatieve aanrader!"

Els de Gryse

ENORM GENOTEN

“Enorm genoten van de warme wijze waarop er theater en zang wordt aangeboden, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je eigen lied en talent ten toon kunt spreiden.”

Carla Esselman

WAT EEN HEERLIJKE WEEK!

“Wat een heerlijke week. Die begint met een paar liedjes, leuke en inspirerende theateroefeningen, en losse verhaalflarden rondom een thema. En die zich ontwikkelt tot een complete voorstelling aan het einde van de week. Met een verhaal dat raakt. Voor mij was het een week waar ik ontzettend veel in kwijt kon en een waarbij je echt samen met Joep en Geert een theaterproductie op de planken brengt. Of het nou in de paardenbak is, op het bordes van het landhuis, in de moestuin of op het terras"

Norbert Kwint